Acasă Sport VIDEO // Ce se întâmplă când lovești un campion UFC la categoria...

VIDEO // Ce se întâmplă când lovești un campion UFC la categoria grea în timp ce-și bea cafeaua

0

Francis Ngannou (34 de ani), uriașul neînvins în UFC, a publicat pe rețelele sociale un clip care a făcut deliciul milioanelor de urmăritori ai săi. Campionul UFC la categoria grea i-a oferit ocazia altui luptător, Rashed Saif Belhasa, supranumit ”Money Kicks”, să-l lovească în timp ce-și savura cafeaua. ”Adversarul” a încercat din răsputeri să-l doboare pe Francis Ngannou, însă camerunezul nici măcar nu s-a clintit, iar imaginile au devenit virale, fiind urmărite de milioane de oameni.

Ce se întâmplă când lovești un campion UFC în timp ce-și bea cafeaua. Clipul postat de Francis Ngannou a devenit viral

”A fost o încercare bună”, a scris Francis Ngannou pe rețelele sociale. ”Money Kicks” speră să aibă mai mult noroc pe 30 iulie, când va lupta într-o gală din Dubai, contra lui Anas Elshayib, un adversar pe măsura sa de această dată.

Francis Ngannou deține recordul pentru cea mai puternică lovitură înregistrată vreodată în UFC, dar în 2021 și-a făcut debutul și în cinematografie, jucând în două filme.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.