Acasă Social VIDEO // Bărbații care au jefuit o farmacie și o companie de...

VIDEO // Bărbații care au jefuit o farmacie și o companie de creditare din Chișinău, reținuți

0

Hoții care au dat buzna într-o farmacie și în sucursala unei companii de creditare din Capitală au fost reținuți de oameni legii. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 31 și 42 de ani, anterior judecați pe cazuri analogice, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

În primul caz infracțiunea a fost comisă pe 27 octombrie, într-o farmacie amplasată pe strada Alba Iulia, din sectorul Buiucani.

Făptașii prin acces liber au intrat în farmacie și, profitând de faptul că angajata este de una singură, au imobilizat-o, legându-i mâinile, după care în mod deschis au sustras din aparatul de casă mijloace bănești în sumă de 3.424 lei, părăsind imediat locul comiterii infracțiunii.

În al doilea caz polițiștii au fost sesizați pe 31 octombrie, de către angajata unei companii de creditare nebancară, amplasată pe strada I. Gagarin, care a comunicat că a fost amenințată cu un pistol, iar din safeu au fost sustrași bani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat sub pretextul obținerii unui credit prin acces liber a intrat în oficiu și, amenințând angajata cu aplicarea unui pistol, i-a legat ultimei mâinile, apoi din safeu a sustras suma de 243.772 lei, cauzând un prejudiciu material considerabil.

Ulterior, cu banii sustrași a ieșit afară, unde era așteptat de al doilea făptaș și împreună au plecat într-o direcție necunoscută.

Actualmente, bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.