Acasă Politic VIDEO // Andrei Năstase o îndeamnă pe Maia Sandu să-și asume scandalul...

VIDEO // Andrei Năstase o îndeamnă pe Maia Sandu să-și asume scandalul legat de Tatiana Răducanu

0

Fostul partener de alianță politică și bloc electoral, Andrei Năstase, o îndeamnă pe președinta Maia Sandu să-și asume scandalul legat de Tatiana Răducanu, care a demisionat astăzi din Comisia de vetting și pre-vetting. Adresarea a fost făcută prin intermediul unui live, pe pagina sa de facebook, după ce, potrivit dânsului, nici Maia Sandu, nici Recean și nici Drăgălin nu i-au răspuns la apelurile telefonice.

Precizăm că astăzi, Veronicăi Dragalin a adresat o scrisoare către mai mulți judecători, procurori și membri ai societății civile, despre faptul că Tatiana Răducanu ar fi apropiată și a acționat în interesele lui Veaceslav Platon și lui Aureliu Colenco, actualul avocat principal care reprezintă interesele lui Ilan Șor.

Drept rezultat, Răducanu a declarat că și-a depus demisia pentru a nu ”compromite sistemul”.

”În adresa Comisiei Juridice, Numiri și Imunități a parvenit cererea de demisie din calitatea de membră din ambele comisii de vetting a dnei Tatiana Răducanu.
Indiferent cât de tare se opun corupții din sistem, procesul de evaluare a integrității procurorilor și judecătorilor va continua”, a anunțat Veronica Roșca, președintele Comisiei de profil.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.