Acasă Politic Șor: Partidul va participa la Adunarea Națională, doar că în opoziție

Șor: Partidul va participa la Adunarea Națională, doar că în opoziție

0

Ilan Șor vine cu o reacție referitor la anunțul președintelui Republicii Moldova Maia Sandu, despre organizarea unei Adunări Naționale cu genericul Moldova Europeană în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală la data de 21 mai.

„În pofida tuturor, am decis să participăm la Adunarea Națională, doar că vom avea o altă poziție, una dură de altfel. Vom insista asupra menținerii neutralității țării, asupra neatragerii Moldovei în război, vom pleda pentru ca țara noastră să aibă relații bune cu toți, iar cetățenii să aibă beneficii din partea statului. Îndemn toate forțele politice care au o altă opinie decât cea a Maiei Sandu să participe la mitingul din 21 mai”, afirmă Ilan Șor într-un video distribuit pe rețelele sociale.

Amintim că, președintele R. Moldova a anunț luni, 10 aprilie 2023, că a lansat inițiativa de a convoca la Chișinău Adunarea națională „Moldova Europeană”. Evenimentul va fi organizat la 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.