Acasă Justiţie Vasile Costiuc, scos din arest la domiciliu: Sunt om liber. Pot să...

Vasile Costiuc, scos din arest la domiciliu: Sunt om liber. Pot să merg unde vreau

0

După 2 luni, liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a fost scos din arest la domiciliu. Despre aceasta a anunțat chiar el pe o rețea de socializare.

„Buna dimineața și doamne ajută, sunt un om liber. Astăzi, duminică, 13 martie, ora 07:25, au scos sistemul de monitorizare de la picior. Dacă nu-i sunam ieri, nici azi nu veneau sa-mi scoată cătușele de la picioare. A uitat procurorul. După 2 luni de umilință procurorul nu a mai înaintat cerere de prelungire a mandatului de arest”, a declarat Costiuc.

Vasile Costiuc, a fost reținut în dimineața zilei de miercuri, 12 ianuarie curent.

Despre asta s-a aflat chiar de pe pagina de Facebook a lui Costiuc. El a intrat în direct și a filmat începutul operațiunii.

La data de 14 ianuarie curent, liderul Partidului „Democrația Acasă”, activistul Vasile Costiuc, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Magistrații Curții de Apel (CA) Chișinău au examinat și respins marți, 25 ianuarie, recursul avocaților și au menținut încheierea instanței de fond. Așadar, liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a rămas în arest la domiciliu, fiind cercetat în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durlești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.