Acasă Anticipate 2021 Usatîi, indignat de rezultatele sondajelor: ”Eu mă informez, inclusiv, din sondajele voastre...

Usatîi, indignat de rezultatele sondajelor: ”Eu mă informez, inclusiv, din sondajele voastre interne, care arată că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele”

0

Renato Usatîi, liderul blocului electoral cu același nume, se arată indignat pe rețelele de socializare, acuzând „prietenii din partidele care luptă contra răului comun” de crearea sondajelor electorale false. Mai mult, acesta susține că se informează, inclusiv, din sondajele voastre interne, care arată că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele.

„Dragi prieteni din partidele care luptăm contra răului comun – dacă mai comandați sondaje făcute așa cum visați voi și precum beau executorii, eu aș putea folosi toate tunurile, dar partea bună e că eu mă informez, inclusiv, din sondajele voastre interne, care arată că victoria de la prezidențiale se transformă deja treptat în dezamăgire, iar cifrele reale sunt altele”, scrie Usatîi pe o rețea de socializare.

Usatîi amintește că rezultatele sondajelor din perioada alegerilor prezedențiale nu au fost atât de exacte, având o marjă de eroare de circa 10%.

„Sondajele de anul trecut ale lui Dodon și ale Maiei tot arătau că voi obține cu vreo 10 la sută mai puțin decît am acumulat, așa că nu vă credeți voi mai deștepți decât poporul, vremurile s-au schimbat! V-am cuprins”, a mai scris politicanul.

Reacția lui Renato Usatîi vine după ce astăzi a fost făcut public un sondaj privind partidele și politicienii din R. Moldova în care populația ar avea cea mai mare încredere.

Potrivit datelor sondajului, blocul „Renato Usatîi” ar obține 5% dintre voturile respondenți deciși, în condițiile în care pragul minim de reprezentare în Parlament pentru un bloc electoral este de 7%.

Conform aceluiași sondaj, Usatîi s-ar bucura de 0,8% din încrederea respondenților.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.