Acasă Istorii din spatele culisei Unul din luptătorii K1, achitat parțial în dosarul crimei de la Atrium,...

Unul din luptătorii K1, achitat parțial în dosarul crimei de la Atrium, a părăsit țara. Cum își comentează plecarea

0

Luptătorul de K1, Aurel Ignat, care a fost amendat pentru huliganism în dosarul crimei de la Atrium, a părăsit țara. Tânărul spune că a plecat în vizită la o rudă.

„La momentul actual, nu am nici o interdicție și nimeni nu-mi poate limita dreptul la libera circulație. Am plecat în vizită pe câteva zile la o rudă peste hotarele țării. Cum revin, o să vă anunț, în cazul în care sunteți mai preocupați de prezența mea decât de alte lucruri mult mai importante”, a declarat Aurel Ignat pentru tv8.

Ignat a fost achitat pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul lui Sergiu Bejenari, în urmă cu doi ani în fața unui club de noapte. El s-a ales cu o amendă pentru huliganism. Tânărul se declară nevinovat, deși recunoaște că a participat la bătaie, dar afirmă că nu din cauza lui a murit tânărul.

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani a contestat astăzi, 8 iulie, sentința primei instanțe prin care unul dintre luptătorii K1 a fost achitat în totalitate, iar celălalt – achitat parțial și condamnat la amendă pentru ”huliganism”. Procurorul a criticat sentința ca fiind una ilegală și a depus apel, insistând pe condamnarea celor doi la câte 15 ani închisoare, pe ambele capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Curtea de Apel Chișinău urmează să fixeze data și ora examinării apelului înaintat de procuror.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, când inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital. Dosarul în privința coparticipantului a fost disjuns într-o procedură separată, acesta fiind anunțat în căutare.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.