Acasă Sport Un participant la JO, bătut măr de 12 indivizi la întoarcere în...

Un participant la JO, bătut măr de 12 indivizi la întoarcere în ţară

0

Jack Woolley, unul dintre sportivii care au reprezentat Irlanda la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a avut parte de o primire de coşmar la întoarcerea în ţara natală. Woolley a fost primul irlandez care şi-a reprezentat ţara natală la Jocurile Olimpice în proba de taekwondo şi, deşi avea un palmares rezonabil, 83 de victorii din 136 de meciuri, Woolley a fost eliminat încă din primul tur al categoriei 58 de kilograme, fiind învins de argentinianul Lucas Guzman, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Conform Daily Star, Woolley a fost extrem de devastat de înfrângerea suferită la Tokyo precizând că „mulţi merg la Jocurile Olimpice doar pentru a participa, eu venisem să câştig însă ceva pur şi simplu nu a funcţionat cum mi-am dorit.

Picioarele mele parcă au fost din jeleu. E o înfrângere greu de digerat.

Aveam un plan şi de obicei sunt mult mai agresiv, însă de data aceasta chiar nu a ieşit cum mi-am dorit”.

A fost însă doar prima dintre loviturile încasate de Woolley, pentru că irlandezul a avut parte de o primire de coşmar la întoarcerea în ţara natală. Vineri seara, bărbatul a ieşit într-un club din Dublin, dar spiritele au degenerat rapid.

Sportivul irlandez, operat de urgenţă la nivelul feţei

Un grup de indivizi, bărbaţi şi femei, au intrat în club, croiţi pe scandal, şi nu a durat mult până când Woolley s-a trezit cu un pumn încasat în plină figură.

Tânărul a încercat să-şi impună punctul de vedere, graţie background-ului de karatist, însă atât i-a trebuit. 12 persoane au sărit pe el şi l-au bătut până l-au umplut de sânge.

Agresivitatea atacatorilor a fost inflamată de eşecul suferit de Woolley la Jocurile Olimpice, dar şi de faptul că oamenii şi-au amintit de orientarea sa sexuală.

Woolley a ajuns în stare gravă la spital şi are nevoie de intervenţii chirurgicale la nivelul feţei, însă numeroasele mesaje de încurajare pe care le-a primit l-au făcut să treacă mai uşor peste perioada dificilă şi să anunţe că şi-a propus să revină în sport mai puternic decât oricând.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.