Acasă Social Confirmat: Un nou deces din cauza coronavirusului

Confirmat: Un nou deces din cauza coronavirusului

0

O persoană infectată cu noul coronavirus a decedat în regiunea transnistreană. Este vorba de o femeie de 63 de ani, originară din Tiraspol. Despre caz anunță miliția din stânga Nistrului. Contactat de către SafeNews, reprezentantul ministerului sănătății, Cristina Stratulat, a confirmat decesului victimei.

Femeia a fost internată acum câteva zile cu pneumonie bilaterală și suspecție la COVID-19 în spitalul din Slobozia. Pacienta a ajuns la spital în stare gravă și medicii au luptat pentru viața ei, dar nu au putut face nimic deoarece femeia avea și alte maladii care au complicat situația.

Până astăzi, în stânga Nistrului au fost confirmate 5 decese cauzate de noul coronavirus. În total, în R. Moldova au fost răpuse de infecție 29 de persoane.

Totodată așa-numitele autorități din reginea transnistreană anunță primul caz de COVID-19 care a fost tratat în spitalul din Slobozia. Pacienta care s-a făcut bine are 60 de ani. În total, Ministerul Sănătății anunță 75 de cazuri de infecție care au fost tratate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.