Acasă Social LIVE// Protestul veteranilor continuă. Un grup de combatanți se adună în PMAN

LIVE// Protestul veteranilor continuă. Un grup de combatanți se adună în PMAN

0

Protestul veteranilor continuă și astăzi. Un grup de combatanți se adună la această oră în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). 

La această oră, în centrul capitalei sunt câteva zeci de persoane, iar clădirea Guvernului este înconjurată de polițiști și carabinieri.

Manifestanții transmit mesaje anti-guvernare. „Îi cerem lui Chicu să iasă în fața celor care au luptat pentru a ne apăra țara. Ei nu cer nimic mai mult, doar ceea ce li se cuvine”, spune o manifestată.

Ultimul protest al veteranilor a avut loc în PMAN acum aproximativ două săptămâni.

În ultimele zile, în centrul capitalei au fost practic în fiecare zi proteste. Manifestanții au cerut să fie reluate activitățile economice, în special reluarea activității piețelor și a localurilor de alimentațiepublică.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.