Acasă Social Un moldovean și-a ucis concubina și a trăit cu cadavrul ei în...

Un moldovean și-a ucis concubina și a trăit cu cadavrul ei în apartament

0

Tragedie cumplită în Rusia. Un moldovean a fost condamnat la pușcărie pentru omorul concubinei sale, mamei copilului lor comun de doar doi anișori. După comiterea crimei, făptașul a rămas să locuiască în apartament, cu cadavrul victimei.

Cazul a avut loc în anul 2020. Conform informației oferite de polițiștii ruși, tânăra a apelat de repetate ori la ajutorul sectoristului. Pentru prima dată moldoveanul a fost amendat pentru violență în familie.

După ce victima a cerut a doua oară ajutorul poliției, a fost luată decizia ca bărbatul să fie deportat din Rusia. Însă, în circumstanțe nestabilite, individul a reușit să rămână în țară. Cu atât mai mult, acesta s-a întors în apartamentul victimei și a continuat să locuiască cu ea.

Atunci când moldoveanul a fost adus în mod repetat la sectorul de poliție, sectoristul nici măcar nu i-a stabilit identitatea. Individul a primit doar mustrare, iar după aceasta a fost eliberat. Această decizie a polițistului a devenit fatală pentru tânăra de 27 de ani. Suspectul s-a întors în apartamentul victimei, a bătut-o până aceasta a murit și a lăsat-o să zacă fără suflare la podea.

După trei zile de tăcere, rudele tinerei s-au îngrijorat că aceasta nu dă niciun semn de viață și au plecat la ea acasă să vadă ce se întâmplă. Victima a fost găsită moartă. 

De asemenea, în locuință cu cadavrul se afla suspectul în stare avansată de ebrietate, dar și fiica de doi anișori, care avea simptome de răceală.

În consecințe, făptașul a fost condamnat la ani grei de închisoare. Tras la răspundere a fost și sectoristul, inacțiunea căruia a dus la finalul tragic. Acesta a fost condamnat la pușcărie pe un termen de doi ani cu suspendare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.