Acasă Social Sinteza de weekend: Peste 30 de șoferi, depistați beți la volan

Sinteza de weekend: Peste 30 de șoferi, depistați beți la volan

0

34 de șoferi au fost depistați fiind în stare de ebrietate la volan, în weekend. În total, potrivit poliției, au fost înregistrate 4.538 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Astfel, 2.613 șoferi au depășit limita de viteză stabilită, iar alți 559 nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate.

539 de conducători auto au oprit vehiculul în locuri interzise. Totodată, 137 de șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranță, iar 94 nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor. 

Poliția mai informează că agenții de patrulare au intervenit în 306 cazuri parvenite prin intermediul Serviciului Unic 112.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.