Acasă Social Un moldovean dat în căutare internațională acum 4 ani, reținut în Rusia

Un moldovean dat în căutare internațională acum 4 ani, reținut în Rusia

0

Un bărbat de 35 de ani din Chișinău, anunțat în căutare internațională în anul 2017, a fost extrădat din Federația Rusă. Potrivit Poliției, moldoveanul a fost anunțat în căutare fiind învinuit de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari.

Bărbatul ar fi sustras dintr-un  garaj din municipiul Chișinău bani în diferită valută și bijuterii din aur, cauzând victimei un prejudiciu de circa 2 milioane de lei. 

Actualmente, învinuitul se află în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție Chișinău și urmează a fi pus sub învinuire.

Acțiunile de reținere și extrădare au fost întreprinse de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, împreună cu colegii din Federația Rusă.

Bărbatul a fost adus în țară pe cale aeriană.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.