Acasă Justiţie Un ex-judecător demis acum 11 ani, restabilit în funcție. Ce sumă va...

Un ex-judecător demis acum 11 ani, restabilit în funcție. Ce sumă va încasa

0

Fostul judecător de instrucție Stanislav Sorbalo, care a fost demis din funcție, cu aproape 11 ani în urmă, va fi restabilit în funcție. Decizia a fost aprobată luni, 7 iulie, de către Consiliul Superior al Magistraturii, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.

În acest sens, CSM a dispus achitarea salariului și a tuturor plăților cuvenite pentru perioada suspendării din funcție.

Potrivit CSM, Stanislav Sorbalo ar urma să încaseze în jur de 4 milioane de lei.

„Se admite cererea ex-judecătorului de instrucție Stanislav Sorbalo, referitor la restabilirea în funcție cu achitarea salariului și tuturor drepturilor. Se remite decizia CSM președintelui R. Moldova pentru decretul respectiv”, a precizat președintele CSM.

Ex-judecătorul de instrucție Stanislav Sorbalo a fost demis de CSM la 22 ianuarie 2009.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.