Acasă Social Un bărbat de 42 de ani, ucis în bătaie la Edineț

Un bărbat de 42 de ani, ucis în bătaie la Edineț

0

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani a fost găsit pe o stradă din satul Parcova, raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un bărbat de 41 de ani, din satul Parcova, raionul Edineț, a declarat că, la data 25 octombrie 2021, în intervalul orelor 19:00-20:00, mergând pe drum, l-a observat, în gospodăria unei femei, pe bărbatul de 42 de ani, pe care l-a strigat să iasă în stradă ca să vorbească cu e.

Deoarece bărbatul se afla în relații ostile de mai multă vreme cu decedatul, discuția între ei a degenerat într-o bătaie, bărbatul de 41 de ani aplicându-i victimei mai multe lovituri cu pumnul în regiunea capului.

Apoi, bănuitul a dezbrăcat victima, dându-și seama de consecințele survenite în urma acțiunii săvârșite, a părăsit locul faptei și a plecat la el acasă, dând foc la haine.

La examinarea preliminară exterioară a cadavrului de către medicul legist a fost constatată în regiunea capului o plagă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz și a unei decizii legale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.