Acasă Social ULTIMA ORĂ! Autoritățile de la Chișinău confirmă tragedia de pe Nistru: Unde...

ULTIMA ORĂ! Autoritățile de la Chișinău confirmă tragedia de pe Nistru: Unde se află trupul bărbatului

0

Corpul neînsuflețit al bărbatului care a murit ieri înecat în râul Nistru din cauza grănicerilor din regiunea transnistreană încă nu a fost transmis rudelor. Informația a fost confirmată de către Biroul pentru reintegrare.

De asemenea Biroul pentru reintegrare a solicitat mai multe detalii pe marginea acestui caz de la autoritățile din stânga Nistrului.

”Reprezentantului politic al Tiraspolului în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană i s-a cerut prezentarea informațiilor detaliate pe acest caz și elucidarea circumstanțelor în contextul în care corpul neînsuflețit al persoanei date a fost transportat pe malul stâng al Nistrului de către colaboratori ai așa-numitelor structuri de forță din regiune, inclusiv cu cererea de a fi transmis neîntârziat organelor de drept abilitate și rudelor apropiate”, se arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.