Acasă Social Un bărbat condamnat la închisoare și căutat prin Interpol a fost reținut

Un bărbat condamnat la închisoare și căutat prin Interpol a fost reținut

0

Un bărbat de 50 de ani din Ștefan Vodă, condamnat la 8 ani de închisoare în 2019, a fost reținut de polițiști în municipiul Chișinău. Totodată, bărbatul era dat în căutare pe canalele Interpol din 2020.

În cadrul anchetei s-a stabilit că bărbatul l-ar fi convins pe un cetățean străin să investească bani în desfășurarea activității de antreprenoriat în domeniul producerii materialelor combustibile reciclabile.

Astfel, fiind în calitate de administrator al unui SRL, pe contul agentului economic au fost transferați zeci de mii de euro. Ulterior, sub pretextul de a cumpăra bunuri necesare întreprinderii, bărbatul ar fi însușit ilegal bani din contul întreprinderii.

Învinuitul este acuzat de provocarea unei pagube materiale în proporții deosebit de mari, în sumă de 474.522 de lei.

Ulterior, bărbatul a fost învinuit de delapidarea averii străine, infracțiune ce se pedepsește de la 8 la 15 ani de închisoare.

Individul a fost predat Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă și plasat în penitenciar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.