Acasă Social CNAS: Persoanele asigurate pot beneficia de tratament balneosanatorial

CNAS: Persoanele asigurate pot beneficia de tratament balneosanatorial

0

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că în trimestrul I al anului curent pentru persoanele asigurate au fost achiziționate 1.906 bilete de tratament în sumă de 11,6 milioane de lei.

Potrivit CNAS, este vorba despre societățile cu răspundere limitată: „Struguraș” (satul Cocieri, raionul Dubăsari), „Bucuria Sind” (orașul Vadul lui Vodă), „Nufărul Alb” (orașul Cahul), „Codru” (comuna Hârjauca, raionul Călărași) și stațiunea balneară „Dnestr” (orașul Camenca).

Biletele se vor repartiza în felul următor: 

– pentru entitățile economice în care există organizație sindicală primară biletele de tratament balneosanatorial se transmit Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) pentru a fi repartizate organizațiilor sindicale,

– pentru entitățile economice în care nu există organizație sindicală primară, biletele se obțin prin intermediul structurilor teritoriale ale CNAS (CTAS).

1.010 bilete au fost transmise către CNSM și 896 de bilete – către CTAS.

Lista entităților abilitate cu dreptul de obținere a biletelor de tratament în anul 2022 și formularul raportului privind utilizarea biletelor de tratament balneosanatorial (Forma – 1 BTS) pot fi accesate aici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.