Acasă Social Un bărbat a încercat să-și scape amicul de sforăit și l-a înjunghiat

Un bărbat a încercat să-și scape amicul de sforăit și l-a înjunghiat

0

Caz teribil într-un sat din raionul Slobozia. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe plăgi în regiunea abdomenului, după ce a fost înjunghiat de prietenul său de pahar. Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Ternovca. La fața locului au intervenit milițienii împreună cu medicii de pe ambulanță, transmite SafeNews.md cu referire la echipa.md.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima împreună cu un cunoscut au venit în vizită la proprietarul casei, la un bărbat de 56 de ani. Toți trei au consumat băuturi spirtoase, iar apoi au adormit. La un moment dat, stăpânul locuinței a fost trezit de sforăitul puternic al unuia dintre oaspeți. 

Iritat de zgomotul produs, suspectul a luat un cuțit și i-a aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea abdomenului. Ultimul a început să strige de durere. La țipetele bărbatului a venit cel de-al treilea individ. Acesta a și chemat ambulanța.

Ulterior, victima a fost transportată la spital. Actualmente starea bărbatului este stabilă.

Suspectul a fost reținut, iar peste aproape un an acesta a fost condamnat la 9,5 de ani de detenție cu tratament forțat de la alcoolism.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.