Acasă Politic Un alt angajat al Parlamentului, confirmat pozitiv cu COVID-19

Un alt angajat al Parlamentului, confirmat pozitiv cu COVID-19

0

Un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

Săptămâna trecută un consilier al vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Bătrâncea a fost testat pozitiv.

„Sunt sănătos și activ, le mulțumesc tuturor binevoitorilor pentru grijă. Nu vă agitați în căutarea subiectelor de senzație ieftine. S-a îmbolnăvit consilierul meu. Îi urez însănătoșire grabnică”, scria pe pagina sa de facebook deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea.

Decizia de testare a deputaților și angajaților din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru determinarea prezenței virusului „COVID-19” a fost luată după ce un deputat a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a până la prezentarea rezultatului negativ al testului la COVID -19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.