Acasă Sport Ultimele informații despre situația lui Erling Haaland. Anunțul făcut de antrenorul Borussiei...

Ultimele informații despre situația lui Erling Haaland. Anunțul făcut de antrenorul Borussiei Dortmund

0
Borussia Dortmund speră să-l aibă pe teren pe Erling Haaland la meciul de sâmbătă, contra lui Mainz, din etapa a 8-a a Bundesligii.

Erling Haaland, gata să revină pe teren

Potrivit antrenorului Marco Rose, Haaland s-a antrenat cu restul lotului echipei. ”Se află în faza de pregătire intergrativă. Vom vedea ce va fi, noi sperăm, ca şi el de altfel, să fie pe teren. Facem tot posibilul”, a spus Rose.

Antrenorul a salutat şi faptul că vor fi admişi pe stadion 60.000 spectatori, din capacitatea de 81.000 locuri de pe Westfalenstadion, în conformitate cu noile măsuri de relaxare emise de autorităţile sanitare locale.

Borussia Dortmund este pe locul 3 după 7 etape, cu 15 puncte, la 1 punct de Bayern Munchen, liderul la zi şi campioana en-titre. Mainz 05 este pe locul 9 cu 10 puncte.

Haaland are șanse mari să revină pe teren la următorul meci al Borussiei Dortmund, sâmbătă, de la ora 16:30, contra lui Mainz, în runda a opta din Bundesliga. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Din cauza accidentării, atacantul norvegian a ratat ultimele 3 meciuri ale echipei sale de club, dar și partidele din preliminariile CM 2022.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.