Acasă Sport OFICIAL // Keylor Navas rămâne la PSG până în 2024

OFICIAL // Keylor Navas rămâne la PSG până în 2024

0

Portarul costarican Keylor Navas şi-a prelungit cu un an contractul cu Paris Saint-Germain, de care este legat acum până în 2024, a anunţat luni campioana din Ligue 1, citată de France Football.

Aproape ireproşabil în actuala stagiune la PSG, Keylor Navas, care va împlini 35 de ani în decembrie, este considerat acum cel mai bun portar din campionatul Franţei şi unul dintre cei mai buni trei goalkeeperi din lume. PSG a subliniat că „performanţele sale au contribuit la creşterea competitivităţii europene a clubului în ultimele două sezoane”.

Portarul Keylor Navas şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain

Navas are 72 de meciuri pentru PSG, în 34 dintre acestea neprimind gol. Miercuri, îl aşteaptă duelul cu Manchester City din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor.

PSG este preocupată acum de prelungirea contractelor vedetelor sale Neymar şi Kylian Mbappe, notează presa din Hexagon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.