Acasă Economic ULTIMA ORĂ! UE salvează Moldova de la îngheț și oferă 200 de...

ULTIMA ORĂ! UE salvează Moldova de la îngheț și oferă 200 de mln de euro pentru a face față crizei energetice

0

Uniunea Europeană va oferi Republicii Moldova un ajutor de 200 de milioane de euro pentru a face față crizei energetice și electrice în acest an, iar alte 50 de milioane de euro vor fi oferite ca suport bugetar fix. Anunțul a fost făcut astăzi, 10 noiembrie de către președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Chișinău, care se află într-o vizită în țara noastră și a avut o întrevedere cu președinta Republicii Moldova la Președinție, unde a și făcut anunțul.

Ursula von der Leyen a precizat că, 100 de milioane de euro vor fi oferiți ca grant, iar celelalte 100 de milioane de euro sub formă de credit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.