Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Ședința în dosarul lui Stoianoglo – AMÂNATĂ

ULTIMA ORĂ! Ședința în dosarul lui Stoianoglo – AMÂNATĂ

0

Ședința de la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, unde se examina demersul procurorului anticorupție Victor Furtună privind prelungirea măsurii preventive de arest la domiciliu pentru 30 de zile pe numele procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a fost amânată.

Examinarea va continua mâine, 03 noiembrie, cu începere la ora 11:00.

Amintim că la 5 cotombrie, Consiliul Superior al Procurorilor a admis, după mai multe ore de dezbateri, pornirea urmăririi penale pe numele procurorului general, Alexandr Stoianoglo, vizând pretinsele acțiuni ilegale. Tot la ședința CSP s-a decis suspendarea sa din funcție.

Stoianoglo a fost reținut pentru 72 de ore, în urma unor percheziții efectuate la biroul său de la PG și la domiciliu, iar la 8 octombrie acesta a fost plasat pentru 30 de zile în arest la domiciliu prin decizia primei instanțe. Ulterior, procurorul Furtună a contestat la Apel decizia magistraților, cerând arest în penitenciar, însă solicitarea i-a fost respinsă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.