Acasă Anticipate 2021 ULTIMA ORĂ! Dodon anunță că Vladimir Voronin va fi cap de listă...

ULTIMA ORĂ! Dodon anunță că Vladimir Voronin va fi cap de listă al blocului electoral „Comuniștii și socialiștii”

0

Liderul PSRM, Igor Dodon, anunță că președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, va fi cap de listă a blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune din țară.

„pe mine așa m-au învățat părinții, buneii, că tot timpul trebuie să oferi locul în față celor mai experimentați, mai în vârstă. Cred că Vladimir Voronin este mult mai experimentat ca mine. Da, eu am 46 de ani. Am și un mandat de președinte în spate. Dumnealui are două mandate de președinte, are o experiență enormă. Am spus că este cel mai bun președinte al Republicii Moldova. Noi împreună am discutat și acest lucru. Vladimir Voronin va fi capul de listă al acestui bloc și cred că e corect”, a continuat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la Prime.

La fel, socialistul a precizat că există posibilitatea ca din componența blocului electoral să facă parte și alte partide. Potrivit lui, continuă negocierile cu anuminte formațiuni politice: „Denumirea blocului nu va mai fi modificată, dar există posibilitatea ca să fie incluse noi persoane în lista candidaților”.

Amintim că astăzi CEC a înregistrat blocul electoral „Comuniștii și socialiștii” pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.