Acasă Social ULTIMA ORĂ// Alte două vieți curmate din cauza COVID-19 în R.Moldova

ULTIMA ORĂ// Alte două vieți curmate din cauza COVID-19 în R.Moldova

0

Două decese noi din cauza COVID-19 au fost înregistrate în R.Moldova, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Este vorba de un bărbat de 78 ani, din Chișinău, internat în stare gravă la data de 12 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități. Acestea a suferite accident vascular repetat și era bolnav și de fibrilație atrială paroxistică.
De asemenea, un bărbat, 48 ani, din Ialoveni a pierdut lupta cu noul coronavirus. El a fost transferat pe data de 24 aprilie din cadrul Institutului Cardiologic, la Institutul de Medicină Urgentă. Se afla în stare extrem de gravă și suferea de pneumonie, cardiomiopatie, tromboză intracardiacă, insuficiență cardiacă.

În total, în R.Moldova au fost înregistrate 89 de decese din cauza noului coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.