Acasă Social Bodyguarzii Maiei Sandu și alți angajați SPPS au fost vaccinați împotriva COVID-19

Bodyguarzii Maiei Sandu și alți angajați SPPS au fost vaccinați împotriva COVID-19

0

Bodyguarzii președintei și alți angajați ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Vaccinurile pentru angajații SPPS fac parte din donațiile oferite R. Moldova de către partenerii externi, transmite SafeNews.md.

”Procesul de imunizare a angajaților SPPS, prima etapă, va dura întreaga săptămână curentă. După ce i-a fost administrată prima doză de vaccin, directorul adjunct al instituției, dl Vasile Popa, a îndemnat toți angajații să se vaccineze, pentru că astfel putem proteja viața și sănătatea noastră și a celor din jur. În primele două zile, vaccinul a fost administrat pentru o bună parte de angajați ai SPPS, reacții severe nefiind înregistrate la moment”, se arată în comunicatul SPPS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.