Acasă Social Ultima oră// Alte două femei din Chișinău au pierdut lupta cu Covid-19:...

Ultima oră// Alte două femei din Chișinău au pierdut lupta cu Covid-19: Numărul deceselor a ajuns la 84

0

Alte două persoane au murit din cauza Covid-19 în Republica Moldova. Este vorba despre două femei din municipiul Chișinău care mai sufereau și de alte boli cronice. Astfel bilanțul deceselor provocate de Covid în țară ajunge până la această oră la 84.

Potrivit Ministerului Sănătății, a decedat o femeie în vârstă de 66 de ani care a fost internată la Spitalul Clinic Republican la data de 08 aprilie. Aceasta mai suferea și de insufgiciență hepatică.

Al doilea deces a fost înregistrat la o femeie în vârstă de 77 de ani, din mun. Chișinău, internată la data de 04 aprilie în IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Aceasta mai suferea de alte boli cronice precum insuficiența cardiacă, diabet zaharat tip II.

În Republica Moldova sunt înregistrate la moment 2926 cazuri de infecție cu noul tip de Coronavirus. Dintre care, 338 cazuri în regiunea transnistreană.

În ultimele 24 de ore în cadrul Centrului COVID-19 au fost internați 40 pacienți cu suspecție la COVID-19

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.