Acasă Social ULTIMA ORĂ! Activistul civic „afiliat” lui Platon a fost introdus în lista...

ULTIMA ORĂ! Activistul civic „afiliat” lui Platon a fost introdus în lista dușmanilor securității naționale ale Ucrainei

0

Activistul civic și candidatul independent la alegerile parlamentare, Veaceslav Valico, a fost introdus în lista dușmanilor securității naționale ale Ucrainei.

Baza de date al Centrului de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale al Ucrainei a fost completată cu încă un nume din Republica Moldova.

Amintim că controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, care a fost condamnat, iar apoi achitat în dosarul fraudei bancare, a fost persoana de încredere a candidatului independent pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Veaceslav Valico.

Menționăm că, din Baza de date al Centrului de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale al Ucrainei face parte și jurnalista Natalia Morari.

sursa: PUNCTUL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.