Acasă Social Primul mesaj postat de Natalia Moloșag, după ce a fost demisă

Primul mesaj postat de Natalia Moloșag, după ce a fost demisă

0

Parlamentul a aprobat joi, 9 decembrie, cererea de demisie a Nataliei Moloșag din funcția de Avocată a Poporului, deși Moloșag a anunțat că și-a retras-o. După demisie, Natalia Moloșag a scris primul mesaj pe o rețea de socializare.

„Drepturile Omului sunt ceea cu ce ne naștem, trăim și ne stingem… Demnitatea umană nimeni nu o ia și nici nu o dă… Trebuie să fim demni de a purta titlul de Om… E cel mai ușor ce poate face un individ, atât pentru sine, cât și pentru societatea în care trăiește…”, a scris Moloșag.

Totodată, ex-Avocata Poporului a distribuit o fotografie cu un citat interesant: „Când oamenii toxici și manipulativi își dau seama că nu te pot controla, vor încerca să controleze modul în care te văd alții”.

Natalia Moloșag și-a anunțat, la data de 2 decembrie, demisia din funcția de Avocat al Poporului.

Asta după ce Natalia Moloșag, Avocata Poporului, a fost surprinsă de mai multe ori în spațiul public, inclusiv la evenimente organizate de către Oficiul Avocatului Poporului, alături de Dumitru Godorog, un cetățean pe care anterior l-a apărat în instanța de judecată și care a fost condamnat pentru proxenetism, în anul 2017, la 4 ani de închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe o perioadă de probațiune de 3 ani.

După informațiile apărute, ONG-urile au cerut explicații în regim de urgență.

Natalia Moloșag a fost numită în funcția de Avocat al Poporului în cadrul ședinței Parlamentului din 23 septembrie, pentru un termen de 7 ani.

Candidatura acesteia a fost votată de 57 de deputați PAS. Contracandidatul acesteia, Andrei Brighidin, a acumulat un singur vot, din partea BCS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.