Acasă Social ULTIMA ORĂ// 8 decese și alți 235 de moldoveni au fost testați...

ULTIMA ORĂ// 8 decese și alți 235 de moldoveni au fost testați pozitiv cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la 18.141

0

Încă 235 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate în R. Moldova, numărul total ajungând la 18.141. Anunțul a fost făcut de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, prin intermediul unui comunicat de presă.

Din numărul total de cazuri, 4 cazuri sunt de import (Federaţia Rusă-1, Polonia-1, Italia-2).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 18 141 cazuri.

Total teste efectuate în această zi – 1647, dintre care primar – 1040 şi repetat – 607.

Din numărul total de cazuri din această zi, 15 sunt lucrători medicali: medici – 5, asistenți medicali – 9, personal auxiliar – 1.

Până la ziua de azi, 11 241  persoane au fost tratate de COVID-19.

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova informează despre înregistrarea altor cinci decese provocate de noul Coronavirus.

Deces 599: Femeie de 61 ani, din mun. Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălţi, pe 5 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Deces 600: Femeie de 66 ani, din mun. Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

Deces 601: Bărbat de 61 ani, din r-nul Orhei, internat la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 602: Bărbat de 61 ani, din mun. Chişinău, internat Spitalul Clinic Republican, pe 30 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 603: Bărbat de 78 ani, din mun. Bălți, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 2 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, AVC.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.