Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! 15 zile de arest preventiv pentru șeful adjunct al ANP,...

ULTIMA ORĂ! 15 zile de arest preventiv pentru șeful adjunct al ANP, Serghei Demcenco

0

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a admis parțial demersul procurorilor PCCOCS, care au cerut mandat de arestare  pentru directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova. Astfel, Serghei Demcenco a fost plasat în arest preventiv pentru 15 zile. 

Cele 15 zile de arest preventiv vor fi calculate din data reținerii, adică 15 februarie.

După studierea Încheierii judecătorești, procurorii PCCOCS urmează să determine necesitatea contestării la Curtea de Apel a termenului stabilit de plasare în arest preventiv.

Serghei Demcenco este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale, acesta însă se declară nevinovat. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV // DOC // Reținerea adjunctului ANP Serghei Demcenco: Cum motivează procurorii

Demcenco riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.