Acasă Diverse Twitter are un nou logo, iar celebra pasăre a fost schimbată cu...

Twitter are un nou logo, iar celebra pasăre a fost schimbată cu Doge

0

Twitter are, începând de astăzi, un nou logo, iar celebra pasăre albastră a fost schimbată cu Doge, imaginea criptomonedei Dogecoin, intens promovată de Elon Musk în ultimii ani.

Utilizatorii Twitter au descoperit, astăzi, că logo-ul platformei a fost schimbat cu Doge, cel mai probabil mişcare fiind decisă de Elon Musk, CEO-ul companiei.

În ultimii ani, încă de la apariţie, criptomoneda Dogecoin a fost intens promovată de cel mai bogat om al planetei.

De la schimbarea logo-ului pe Twitter, valoarea Dogecoin a crescut cu peste 25%, de la 0,35 lei la aproximativ 0,46 lei.

În urmă cu câteva zile, Twitter a luat o nouă decizie majoră pentru utilizatorii platformei şi a introdus abonamentul pentru bifa albastră, semnul care confirmă faptul că un cont este verificat şi oficial.

În luna octombrie a anului trecut, Elon Musk a preluat Twitter, după o tranzacţie de aproximativ 44 de miliarde de dolari.

Imediat după finalizarea tranzacţiei, Musk a început să facă schimbări fundamentale în rândul angajaţilor, dar şi în ceea ce înseamnă funcţionalitatea reţelei sociale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.