Acasă Social Trei polițiști, agresați în timpul serviciului, în ultimele 24 de ore

Trei polițiști, agresați în timpul serviciului, în ultimele 24 de ore

0

Trei polițiști au fosty îmbrânciți, au luat pumni și s-au ales cu uniformele deteriorate în timpul serviciului. Incidentele au avut loc ieri în raioanele Rezina, Drochia, dar și în municipiul Bălți.

Primul caz a avut loc în după-amiaza zilei, în jurul orei 15:34, în orașul Rezina. Un polițist, în timpul documentării unei contraveții, a fost îmbrâncit de către un bărbat în stare de ebrietate de 54 de ani. Agresorul l-a îmbrâncit pe omul legii și i-a rupt uniforma, ulterior a  fost încătușat și reținut pentru 72 de ore, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

Cel de-al doilea caz a avut loc spăre seară, în jurul orei 19:09, în localitatea Moara de Piatră, din raionul Dorchia, în timp ce oamenii elgii documentau un caz de agresiune în familie. Unul dintre polițiștii veniți la fața locului a fost agresat, dar și înjurat ca la ușa cortului de către un bărbat în vârstă de 63 de ani.

Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0.71 mg/l de alcool pur în aerul expirat. În urma incidentului, polițistul s-a ales cu uniforma deteriorată, iar bărbatul a fost încătușat.

Cel de-al treilea caz a fost înregistrat după miezul nopții, în jurul orei 01;52, în incinta spitalului municipal Bălți, unde un tânăr de 30 de ani i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față unui polițist. Ulterior, agresorul a fost încătușat și escortat la IP Bălți fiind reținut pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.