Acasă Extern TRAGIC! Tânără înjunghiată, împuşcată şi abandonată pe marginea drumului

TRAGIC! Tânără înjunghiată, împuşcată şi abandonată pe marginea drumului

0

Sfârşit tragic pentru o tânără de 25 de ani din Cehia. În timp ce se afla în vacanţă cu iubitul ei britanic, în Columbia, aceasta a fost ucisă şi abandonată la marginea oraşului.

Anna Tinterova, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiată, apoi împuşcată şi abandonată pe marginea unei străzi, în ceea ce anchetatorii suspectează a fi un posibil jaf, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Tânăra se afla în apropierea hotelului unde erau cazaţi, când la un moment dat o persoană s-ar fi năpustit asupra ei şi ar fi atacat-o.

Imediat după ce a înjunghiat-o, agresorul a împuşcat-o, iar ulterior i-a dus trupul neînsufleţit într-o zonă retrasă de la marginea oraşului, unde a fost găsită câteva ore mai târziu.

Tânăra se afla în vacanţă alături de iubitul ei

Poliţia a deschis o anchetă, iar iubitul fetei, un britanic de 25 de ani a fost primul interogat în acest caz.

Poliţiştii i-au propus să rămână în continuare în Columbia pentru a putea ajuta la anchetă.

Bărbatul nu este suspectat că ar avea o implicare directă în moartea iubitei sale, poliţiştii luând în calcul posibila variantă a unui jaf.

Tânăra, născută în Praga, a absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii Charles, o universitate cu predare în limba engleză, aflată în capitala Cehiei.

Potrivit datelor din profilul ei de pe o reţea de socializare, aceasta a finalizat studiile anul trecut, după o perioadă de cinci ani de cursuri.

Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a stabili cu exactitate cine şi mai ales de ce a fost ucisă fata.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.