Acasă Social Traficul rutier va fi parțial suspendat pe bulevardul Renașterii Naționale până pe...

Traficul rutier va fi parțial suspendat pe bulevardul Renașterii Naționale până pe 19 mai

0

Traficul rutier va fi parțial suspendat pe bulevardul Renașterii Naționale, tronsonul cuprins între străzile Bogdan Voievod și Calea Orheiului, și pe strada Meșterul Manole, tronsonul cuprins între bulevardul Mircea cel Bătrân și strada Vadul lui Vodă. Restricția este valabilă în perioada 30 aprilie-19 mai, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău a comunicat că măsura a fost luată pentru a executa lucrările de amenajare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal. Lucrările vor fi efectuate etapizat, cu sistarea circulației autovehiculelor pe o bandă a sensului de circulație și redirecționarea fluxului de transport pe celelalte două benzi.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.