Acasă Social Gherasimov, la Bruxelles: Calitatea produselor este una dintre preocupările-cheie în UE

Gherasimov, la Bruxelles: Calitatea produselor este una dintre preocupările-cheie în UE

0

La Bruxelles începe astăzi, 29 aprilie, sesiunea de screening privind securitatea alimentară, politici veterinare și fitosanitare. La eveniment participă vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, reprezentanții Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

„Calitatea produselor consumate de cetățeni este una dintre preocupările-cheie în Uniunea Europeană, de aceea, regulile privind siguranța alimentelor sunt stricte și detaliate. Mai multe reguli similare transpuse în legislația națională va însemna garanția calității și siguranței produselor alimentare și pentru consumatorii noștri”, a declarat Cristina Gherasimov.

Tot astăzi, oficiala o va însoți pe șefa statului, Maia Sandu, la întrevederile organizate în contextul vizitei de lucru pe care o efectuează în capitala Belgiei.

Mâine, 30 aprilie, Cristina Gherasimov va participa la reuniunea informală a miniștrilor Afacerilor Europene ai țărilor Uniunii Europene.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.