Acasă Diverse TikTok îşi va reduce numărul angajaţilor din Rusia

TikTok îşi va reduce numărul angajaţilor din Rusia

0

Compania de social media TikTok a declarat vineri că îşi va reduce numărul angajaţilor din Rusia după ce a oprit servicii cheie pentru utilizatorii din această ţară la începutul anului, informează Reuters.

Aplicaţia video TikTok, deţinută de China, a suspendat transmisiile în direct şi încărcările noi în Rusia după ce autorităţile de la Moscova au introdus o cenzură strictă a mass-media în urma invaziei sale în Ucraina pe 24 februarie, transmite SafeNews.md, cu referire la Agerpres.

„A trebuit să luăm o serie de decizii în acest an cu privire la serviciul nostru în Rusia, care acum include, din păcate, reducerea forţei de muncă din Rusia”, a informat compania într-un comunicat.

„Vom continua să evaluăm circumstanţele în evoluţie din Rusia pentru a stabili când ne-am putea relua pe deplin serviciile, având ca prioritate principală siguranţa”, se arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.