Acasă Justiţie Tânărul care şi-a împuşcat mortal iubita a primit 30 de zile de...

Tânărul care şi-a împuşcat mortal iubita a primit 30 de zile de arest

0

Tânărul de la Holercani care şi-a împuşcat mortal fosta iubită a primit 30 de zile de arest. Decizia a fost adoptată astăzi, 4 martie. Astfel, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă 20 de ani de puşcărie.

Amintim că, tragedia a avut loc luni.
Potrivit poliţiei, între victima, de doar 16 ani, şi tânărul de 27 de ani, s-ar fi iscat un conflict din cauza geloziei. Acesta a scos arma şi a tras mai multe focuri în direcţia celor două adolescente, pe care le-a rănit.

Ulterior, tânărul a luat-o pe una dintre ele şi a dus-o la spital, însă fata a murit în scurt timp.
Şi prietena ei avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind internată cu răni la picioare.  Ulterior, agresorul a dispărut, dar a doua zi a fost reţinut de oamenii legii pe traseul Criuleni-Chișinău.

El avea asupra sa şi arma din care ar fi împuşcat în cele două fete. 
În acest caz a fost iniţiat un proces penal pentru omor intenționat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.