Acasă Justiţie Ofițer de urmărire penală, reținut în flagrant: Pentru ce pretindea bani

Ofițer de urmărire penală, reținut în flagrant: Pentru ce pretindea bani

1

Un ofițer de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție Chișinău a fost reținut luni 26 decembrie în flagrant de către angajații Direcției generale teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență.

Polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit 300 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să scape de dosar penal.

Potrivit denunțătoarei, ofițerul de urmărire penală ar fi susținut că are influență asupra procurorului care conduce urmărirea penală într-o cauză pornită pe procurare și păstrare de substanțe narcotice și că l-ar putea determina să-i atribuie calitatea procesuală de martor în cadrul acestui dosar. 

Astăzi, angajatul DP Chișinău a fost reținut în flagrant în momentul primirii sumei de 300 de euro și urmează a fi plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.