Acasă Istorii din spatele culisei SURSE // Soția unui diplomat străin, reținută pe Aeroportul din Chișinău în...

SURSE // Soția unui diplomat străin, reținută pe Aeroportul din Chișinău în timp ce încerca să părăsească R.Moldova cu bijuterii nedeclarate

0

Soția consulului Siriei la Kiev a fost oprită ieri de către polițiștii de frontieră pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Potrivit surselor Deschide.MD, femeia ar fi încercat să părăsească teritoriul R.Moldova, transportând circa 30 de bijuterii din aur, dar și pietre prețioase nedeclarate. Cantitatea totală a bijuteriilor transportate a constituit circa 1 kg.

Fiind oprită pentru a răspunde la întrebările polițiștilor de frontieră și vameșilor, femeia a dat dovadă de un comportament agresiv.

Conform surselor, pe acest caz a fost pornit dosar penal.

Contactată de reporterii Deschide.MD, șeful Secției relații publice a IGPF, Raisa Novițchi a confirmat doar faptul că pe parcursul zilei de ieri a fost înregistrat un asemenea caz, fără a oferi alte detalii, inclusiv despre statutul diplomatic al femeii.

Am încercat să obținem detalii și din partea reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Până la momentul publicării articolului, reporterii noștri nu au reușit să ia legătura cu reprezentanții MAEIE.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.