Acasă Sport Paul Pogba, deranjat de o sticlă de bere în timpul unei conferințe

Paul Pogba, deranjat de o sticlă de bere în timpul unei conferințe

0

După gestul lui Cristiano Ronaldo de a muta două sticle cu suc de lângă el în cadrul unei conferințe de presă, un alt moment asemănător a devenit viral pe rețelele sociale. Ronaldo a înlăturat de lângă el sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii EURO 2020, de pe masă la o conferință de presă pe care a susținut-o luni, la Budapesta. “Beți apă!”, a fost îndemnul jucătorului lusitan, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

În urma gestului lui Cristiano Ronaldo, gigantul american a pierdut aproximativ 4 miliarde de dolari. Prețul acțiunilor Coca Cola a scăzut cu 1,6% – de la 56,10 dolari, la 55,22.

Marți seară, fotbalistul francez Paul Pogba a fost protagonistul unui gest asemănător. 

Înainte să răspundă întrebărilor primite de la jurnaliști, Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere Heineken fără alcool, unul dintre sponsorii competiției, al cărei nume se află pe trofeul acordat celui mai bun jucător.

Campioana mondială Franța a învins echipa de fotbal a Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), marți seara, pe Fussball Arena din Munchen, în meciul său de debut în Grupa F a turneului final EURO 2020.

Franța a câștigat duelul ultimelor două campioane mondiale printr-un autogol, marcat de Mats Hummels (20).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.