Acasă Articol comercial Supliniți contul de joc de pe 7777.md la orice benzinărie Petrom Ⓟ

Supliniți contul de joc de pe 7777.md la orice benzinărie Petrom Ⓟ

0

Loteria Națională se gândește în permanență la confortul și comoditatea jucătorilor săi. Acum, aveți posibilitatea să supliniți contul de joc de pe 7777.md la orice benzinărie din rețeaua Petrom, cu ajutorul partenerului nostru Paynet.

Acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24. Procedura este foarte simplă: comunicați casierului ID contului dvs de pe 7777.md sau e-mailul cu care sunteți înregistrat pe site-ul nostru.

Banii pot fi depuși în numerar sau prin intermediul cardului bancar și ajung în contul de joc în decurs de câteva secunde. Suma minimă pentru suplinire este de 10 lei, iar cea maximă – 20 000 de lei.

Tot aici puteți retrage câștigurile din biletele electronice și pariuri sportive până la
5 000 de lei. Pentru aceasta trebuie să deschideți un portofel electronic Paynet și să treceți identificarea în sistemul Paynet.

Faceți plinul la oricare dintre cele 70 de benzinării Petrom și alimentați contul de pe 7777.md, unde puteți câștiga, distractiv, până la 10 milioane de lei în doar câteva clicuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.