Acasă Sport O nouă tragedie lovește lumea fotbalului! A încetat din viață Radomir Antic

O nouă tragedie lovește lumea fotbalului! A încetat din viață Radomir Antic

0

O nouă tragedie lovește lumea fotbalului, în plină pandemie de COVID-19. A încetat din viață celebrul antrenor Radomir Antic. Acesta a murit la vârsta de 71 de ani, iar anunțul a fost făcut de Atletico Madrid, echipă pe care a antrenat-o timp de 5 ani, între 1995 și 2000.

”Odată cu pierderea lui Radomir, am pierdut o bucată din inima clubului”, a spus președintele celor de la Atletico Madrid, Miguel Angel Gil.

Sârbul este singurul tehnician care a pregătit cei trei mari granzi din Spania. Atletico Madrid, Real Madrid și Barcelona. Cel mai mult timp l-a petrecut însă pe banca celor de la Atletico, echipă cu care a câștigat Cupa și Campionatul, în sezonul 1995-1996.

Radomir Antic a antrenat și echipa națională a Serbiei, timp de doi ani, între 2008 și 2010.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.