Acasă Politic STOP CADRU! Deputații blocului BeCS au refuzat să onoreze președintele R.Moldova, Maia...

STOP CADRU! Deputații blocului BeCS au refuzat să onoreze președintele R.Moldova, Maia Sandu și imnul de stat

3

Deputații blocului BeCS, format din socialiști și comuniști au sfidat onorul președintelui țării, Maia Sandu care și-a făcut apariție la ședința de constituire a Parlamentului. Aceștia au stat nestingherit pe scaune, timp în care ceilalți colegi din legislavit s-ar ridicat în picioare pe fundalul imnului țării.

Precizăm că începând cu ora 10:00, a început ședința de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

3 COMENTARII

  1. Sunt indignată de comportamentul opoziției,ei vor sa facă haos,ș-u dovedit a fi adevărați trădători de Țară și de ne-am!N- au demnitate să calce î Parlament!Găsiți imediat Articolul cuvenit în Constituție referitor la Dezonorarea Drapelului de Stat a RM.

  2. Nu stiu dacă opoziția merită atâta PUBLICITATE și atenție din partea presei. Ar fi destul pt ea. Câte proiecte de lege propune și cum votează altele propuse de majoritatea parlaamentară. Atunci s-ar vedea cine și ce prezintă. Pot fi și ei înțeleși. Sunt în doliu. Au pierdut. În schim poate câștiga poporul, Moldova, pe care zic că o iubește. Candva pentru ei ȚARA lor era URSS. Acum ȚARA lor este Moldova. Să o resspecte, dacă au 7 ani de acasă, sau doar doi, restul la grădinișa/creșa sovietico-socialistă .. Pobabil că odată se vor maturiza. Odată am văzut cum Igor Dodon după ce a depu flori la bustul lui Eminescu, trecând pe lângă cel al lui Gr Vieru, a mai pus un buchet de flori. A fost huiduit de un fotoreporter. El s-a uitat cu atâta jale și nedumerire spre el Parcă zicea ,,Și tu Frate esti contra mea ,,… Misiunea PAS-ului să fie mai matură în declarații. Să nu supere opoziția fără temei. Iar paznicii democrației – presa, să repete papagaliceste orice spune biata Opoziție… Sunt și ei oameni, dar cam rătăciți…de popor…

  3. Da este un lucru afara din comun.La aparitia Presedintelui,Comandantului Suprem al Fortelor Armate toti Militarii, Demnitarii Statului si toti prezentii la solemnitate sunt obligati sa se ridice in picioare si sa-l salute solemn interpretind cu cuvinte impreuna cu orchestra imnul de stat al Tarii.Este o datorie si o obligatiune.Trebue de schimbat urgent legile cu privire la Parlament si obligaziunile Parlamentarului.Tot in buchia legii. Fiecare PARAZIT care atenteaza la Presedintele Tarii si drapelului atenteaza asupra POPORULUI. O rusine mare stimati cetateni. Niste PARAZITI care ne-au furat si ingenunchiat poporul continua sa-si bata joc de noi.Eliminati din viata politica a tarii. Pediapsa pe viata.RUSINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.