Acasă Justiţie Ștefan Gligor, despre eliberarea lui Platon: ”Această eliberare demonstrează impotența și inutilitatea...

Ștefan Gligor, despre eliberarea lui Platon: ”Această eliberare demonstrează impotența și inutilitatea procuraturii ca instituție”

0

Fostul candidat la funcția de procuror general al Republicii Moldova, Ștefan Gligor, a comentat decizia de eliberare a lui Veaceslav Platon. Potrivit lui, eliberarea lui Veaceslav Platon demonstrează impotența și inulitatea procuraturii ca instituție.

„Omul ăsta a făcut atâtea scheme și a nenorocit atâția oameni, a cauzat atâta prejudiciu țării noastre, încât Stoianoglo era obligat sa-l aresteze pe un alt capăt de acuzare la ieșire din penitenciar”, consideră Ștefan Gligor.

Potrivit juristului, această eliberare demonstrează impotența și inutilitatea procuraturii ca instituție.

Și lidera PAS, Maia Sandu a declarat că eliberarea lui Veaceslav Platon din detenție este o dovadă că la moment „justiția lui Dodon e în acțiune”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.