Acasă Sport Starul care a scris istorie la PSG s-a propus la Barcelona, imediat...

Starul care a scris istorie la PSG s-a propus la Barcelona, imediat cum a auzit că Suarez pleacă. Răspuns pe loc dat de catalani

0
Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez reacts during the Spanish Super Cup semi final between Barcelona and Atletico Madrid on January 9, 2020, at the King Abdullah Sport City in the Saudi Arabian port city of Jeddah. - The winner will face Real Madrid in the final on January 12. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP) (Photo by GIUSEPPE CACACE/AFP via Getty Images)

Barcelona caută un vârf capabil să îl înlocuiască pe Luis Suarez (33 de ani), atacant care nu mai are viitor pe Camp Nou, mai ales după venirea pe banca tehnică a olandezului Ronald Koeman.

Edinson Cavani s-a propus la Barcelona. Răspunsul ferm al catalanilor

Edinson Cavani (33 de ani), vârful uruguayan care a plecat liber de contract de la PSG, club pentru care a jucat între 2013 și 2020, s-a gândit că s-ar potrivi de minune la echipa blau-grana.

Potrivit jurnaliștilor de la Sport, Cavani s-a propus de două ori la Barcelona în ultimele săptămâni. Răspunsul catalanilor a fost însă, în ambele dăți, același: ”Nu!”.

Barcelona își dorește un atacant de perspectivă, iar vârsta lui Cavani nu este pe placul șefilor de pe Camp Nou. Catalanii studiază pistele Lautaro Martinez și Memphis Depay, atacanți pe placul lui Koeman.

Cavani nu a ajuns la un acord cu Atletico Madrid și Benfica, grupări cu care a negociat în ultimele luni. Uruguayanul știe că perioada de transferuri expiră pe 5 octombrie și a încercat să-i convingă pe conducătorii Barcelonei să îi ofere un contract.

Cum a încercat Cavani să convingă Barcelona să-i ofere un contract

Conform jurnaliștilor din Catalonia, Edinson Cavani s-a bazat pe faptul că este liber și că înregimentarea sa ar fi o lovitură economică pentru vicecampioana Spaniei. Atacantul sud-american le-a cerut oficialilor de la Barcelona un contract scurt, pe doi ani, și un bonus la semnătură.

Salariul său ar fi fost mai mic decât al lui Luis Suarez și nici n-ar fi cerut să fie titular în primul 11 al lui Koeman. 

Cavani valorează 20 de milioane de euro, potrivit transfermarkt. De-a lungul carierei, el a jucat la Danubio, în țara natală, apoi la Palermo, Napoli și PSG. Peste tot s-a remarcat ca golgheter veritabil.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.