Acasă Sport Premieră: Spezia a câștigat meciul cu Napoli fără niciun șut pe poartă

Premieră: Spezia a câștigat meciul cu Napoli fără niciun șut pe poartă

0

Napoli s-a împiedicat surprinzător în Serie A. Trupa lui Luciano Spalletti a pierdut meciul de pe teren propriu cu Spezia, scor 0-1. Fundașul Juan Jesus a fost ghinionistul serii, cu autogolul din minutul 37.

Spezia a câștigat partida fără să trimită un șut pe poartă, aceasta fiind o premieră absolută pentru Serie A.

Napoli a încheiat anul pe locul trei în campionat, la trei puncte de AC Milan și la 7 puncte de liderul Internazionale Milano.

Tot aseară, AC Milan a învins-o pe Empoli în deplasare într-un meci spectaculos, scor 4-2. Franck Kessie a reușit dubla în prima repriză. După pauză, Alessandro Florenzi și Theo Hernandez au marcat și ei pentru „rossoneri”.

AC Milan continuă goana după marea rivală Inter, care, însă, pare de neoprit. Formația pregătită de Simone Inzaghi a dispus de Torino cu 1-0, grație golului înscris de Denzel Dumfries.

„Nerazzurrii” au obținut, astfel, a 7-a victorie consecutivă în campionat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.