Acasă Politic Spînu are o nouă întâlnire cu prestatorii serviciilor de transport

Spînu are o nouă întâlnire cu prestatorii serviciilor de transport

0

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, are o nouă rundă de discuții cu prestatorii serviciilor de transport. În cadrul acesteia vor fi prezentate soluțiile autorităților pe marginea solicitărilor transportatorilor de a majora prețul la serviciile de transport.

„Am fost în permanență în discuții cu transportatorii, au fost multe, inclusiv ultimul ordin referitor la aplicarea tarifelor se află în proces de consultări publice. Următoarea discuție cu transportatorii vom spune care sunt soluțiile Guvernului la această problemă. Credem că această grevă nu a fost absolut justificată a fost organizată de un grup mic de transportatori”, a menționat Andrei Spînu.

Anterior vicepremierul le-a recomandat transportatorilor ca înainte să ceară un preț majorat la călătorii, să renoveze parcul de autobuze și microbuze și să crească calitatea serviciilor de transport pentru pasageri.

Amintim că în perioada 7-9 februarie mai multe rute naționale și-au sistat activitatea în semn de protest, pe motiv că Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale nu a răspuns solicitărilor transportatorilor de a majora tarifele de transport și la serviciile de autogară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.