Acasă Politic Mai mulți agenți economici au fost forțați să finanțeze campania lui Igor...

Mai mulți agenți economici au fost forțați să finanțeze campania lui Igor Dodon. Maia Sandu: ”În fruntea sistemului corupt în Republica Moldova este Igor Dodon”

0

Mai mulți agenți economici au fost forțați să finanțeze campania lui Igor Dodon. Afirmația îi aparține candidatei la funcția de președinte al țării, Maia Sandu, fiind făcută în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova.

„În fruntea sistemului corupt în Republica Moldova este Igor Dodon, el este capul acelor grupări care continuă să scoată bani din agenții economici. Acum auzim informații de la agenții economici care se plâng că sunt chemați și li se spune să cotizeze în mod forțat pentru finanțarea campaniei lui Igor Dodon”, a spus Maia Sandu.

Igor Dodon, nu a reacționat deocamdată la aceste acuzații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.